/ DOBRE VESTI / 112 EXPO 2014

112 EXPO 2014

ubzrs on 21/05/2014 - 6:50 am in DOBRE VESTI, NOVOSTI
Rate this post

Pred nama je  112 EXPO, jedinstveni specijalizovani dogadjaj u regionu, koji će pod generalnim pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije – Sektora za vanredne situacije i pokroviteljstvom Ministarstva za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja – Uprave za bezbednost i zdravlje na radu, od 23 – 26. septembra 2014. predstaviti relevantne domaće i svetski poznate brendove kroz izložbeni i stručni prateći program i povezati ih sa više hiljada profesionalaca iz ove oblasti: proizvođačima, uvoznicima, distributerima, stručnim organizacijama za procenu rizika, akademskim, naučnim i stručnim institucijama i strukovnim udruženjima, resornim državnim strukturama, zainteresovanim korisnicima – korporativnim korisnicima, lokalnom samoupravom, privrednim subjektima, pravnim i fizičkim licima, iz zemlje, regiona Zapadnog Balkana, pa i u regiona jugoistočne Evrope.

U cilju kvalitetnijeg umrežavanja potencijalnih poslovnih partnera i pripreme agende sastanaka u pred-sajamskom periodu, ove godine uveden je i savremeni poslovni internet portal 112expo.talkb2b.net značajno unapređen sistem on-line B2B komunikacije izlagača i poslovnih posetilaca. Na portalu će se naći i podaci o ponudi i potražnji svih registrovanih poslovnih posetilaca. Omogućeno je besplatno korišćenje portala 112expo.talkb2b.net svim učesnicima (izlagačima i poslovnim posetiocima) u cilju pronalaženja potencijalnih poslovnih partnera – predsajamske pripreme B2B poslovnih sastanaka izlagača i registrovanih posetilaca. Izlagači mogu pregledati profile svih registrovanih posetilaca i drugih izlagača (…a tako i oni mogu pregledati Vaš profil) i nakon prijave na svoj profil, svi navedeni registrovani učesnici jednim klikom mogu uputiti zahtev za B2B sastanke koji se će desiti na sajmu, na Vašem štandu ili štandu drugog izlagača. Kroz jednostavan, ali moćan višekriterijumski filter mogu se sa nekoliko klikova izabrati posetioci i izlagači u odabranim robnim grupama, zatim po kriterijumu delatnosti, kriterijumu ponude i potražnje i po ključnim rečima (proizvodima i delatnosti) od interesa. Više detalja o tome na B2B portalu 112expo.talkb2b.net na kome se već nalaze kataloški profili izlagača sa prethodnog sajma (koji se lako mogu dopuniti i izmeniti), a očekujemo i prijavu poslovnih posetilaca iz zemlje i iz regiona,sa podacima o ponudi i potražnji, gde je izvestan veliki odziv zahvaljući jednostavnosti i dostupnosti ponude izlagača koja će preko Interneta privući interes kupaca i partnera iz zemlje i regiona. Iskustva sa upotrebom ovakvog portala pokazuju povećanje brojnosti učesnika (preko 30%) i okupljanje ciljne grupe profesionalaca iz uže oblasti.

Svesni težine ekonomske situacije na ovom specijalizovanom tržištu, ali i ohrabreni najavama državnih resornih organa i korporativnog sektora, pozivamo Vas da Vašim učešćem podržite razvoj ovog važnog tržišta od posebnog značaja za naše društvo, za koje će se u narednom periodu izvesno izdvajati značajna sredstva.

Više informacija o manifestaciji, načinu prijavljivanja, pratećim programima, na sajtu www.112-expo.rs

Zoran Gligorić
Rukovodilac projekta
112@sajam.rs
+381(011)2655486
Beogradski sajam

 

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *