/ GLAVNA TEMA / www.ubzrs.rs – novi sajt na staroj adresi

www.ubzrs.rs – novi sajt na staroj adresi

ubzrs on 21/09/2014 - 1:18 pm in GLAVNA TEMA, NOVOSTI
Rate this post

Poštovani,

Čast nam je i zadovoljstvo da možemo da Vam predstavimo novi sajt na staroj adresi www.ubzrs.org.

Pored potpuno izmenjenog dizajna, sajt Vam pruža i druge dodatne mogućnosti, kao što su prelistavanje izvoda iz dnevne štampe, pretragu informacija, korisnih linkova, učlanjenje – pristupanje u Udruženj online direktno sa web stranice, pregled galerije slika sa najnovijih dešavanja, itd.

Portal je zamišljen kao online magazin u kome će te proneći najnovije informacije i teme vezane za bezbednost  na radu, zaštitu od požara, zaštitu životne sredine i ekologiju, zdravlje, vesti iz Regiona i sveta. Cilj nam je da Vam na jednom mestu budu dostupne sve informacije o ovim temama.

U Srbiji postoji velika potreba za ovakvim portalima, jer sajtova koji se bave ovim i sličnim temama je tek svega nekoliko.

Nedostatak informacija o ovim temama je danas veliki problem u Srbiji. Zato nam je želja da sajt www.ubzrs.rs postane Vaš glavni izvor informacija što se tiče bezbednosti i zdravlja na radu.

Pored izvoda iz dnevne štampe na sajtu postoji i sekcija ‚‚autorski radovi‚‚ u kojoj će Vam biti predstavljeni autorski tekstovi nekih od najistaknutijih stručnjaka trenutno kod nas. U saradnji sa stručnim časopisima iz ove oblasti, kao što je ‚‚Zaštita plus‚‚ postavljaćemo izvode iz najzanimljivijih tekstova.

Ako želite da budete u kontaktu sa nama preko socijalnih mreža imate i tu mogućnost, sajt je povezan sa svim bitnijim socijalnim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Flick, Slideshare, itd.

Na sajtu Vam takođe po prvi put predstavljamo  maskotu Udruženja, ‚‚BEZBEDNOG BRKU‚‚ koji je prožet kroz celu temu sajta.

Ako imate bilo kakvih ideja koje bi mogle da se iskoriste ili na bilo koji način želite da doprinesete u radu Udruženja javite se. Budite naši izvestioci, šaljite nam informacije i fotografije koje ćemo objaviti. Postavljajte linkove na Facebook stranici.

David Tomović

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *