/ DOBRE VESTI / Častio radnike: Za zaposlene 4 miliona dinara

Častio radnike: Za zaposlene 4 miliona dinara

ubzrs on 27/12/2017 - 8:11 am in DOBRE VESTI
Rate this post

Zvonko Milenković, vlasnik i direktor Privrednog društva “Union MZ” iz Požarevca, povodom obeležavanja 25 godina rada ovog preduzeća, zaposlenima je poklonio četiri miliona dinara. Radnici sa dužim stažom dobili su po 8.000, a onima koji rade manje od godinu dana isplaćeno je po 700 dinara za svaki mesec proveden u firmi.

Veliki je uspeh obeležiti 25 godina rada u vremenu tranzicije i time se malo koji privredni subjekt može pohvaliti. Mi smo to uspeli uz pomoć zaposlenih, koje smatramo članovima naše velike proizvodno-trgovinske porodice. Odlukom o nagrađivanju želeli smo da pokažemo poštovanje rukovodstva prema svakom od blizu 500 zaposlenih koji sopstvenim angažovanjem dokazuju privrženost “Unionu” – kaže Milenković.

Porodična firma “Union MZ” jedna je od najuspešnijih ne samo u Požarevcu i Braničevskom okrugu, već i u Srbiji, o čemu svedoče četvrt veka postojanja i rezultati poslovanja. Bavi se trgovinom na veliko i malo robe široke potrošnje, tovom svinja i brojlera, proizvodnjom mesa i proizvoda od mesa, proizvodnjom priplodnih jaja i jednodnevnih pilića i proizvodnjom hleba i peciva.

HUMANOST

OSIM po uspešnom poslovanju, ovo preduzeće poznato je i po svom humanitarnom delovanju. Jedna od najvećih donacija bila je u maju 2014. godine, kad je “Union MZ” poklonio pakete mesa, u vrednosti od milion dinara, za sve ugrožene od poplava i klizišta na području cele Srbije.

Novosti Online

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *