/ ČLANSTVO

Članstvo u Udruženju za bezbednost i zdravlje na radu Srbijen

Članstvo u Udruženju za bezbednost i zdravlje na radu Srbije je na dobrovoljnoj bazi. Cilj nam je da privučemo što veći broj stručnih lica, profesionalaca, studenata i pravnih kuća sa licencom. Postoje tri oblika članstva u Udruženju

POJEDINAČNO ČLANSTVO

KLUB ``BEZBEDNOST``

DONATORI

Kako se učlaniti u Udruženje preko sajta?

Svako ko bi želeo da se učlani u Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu Srbije potrebno je da pre toga pročita STATUT.

Ukoliko želite da se učlanite u Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu Srbije kao pojedinac (fizičko lice) ili kao pravno lice/preduzetnik potrebno je da na stranici ČLANSTVO odaberite POJEDINAČNO ČLANSTVO ili KLUB "BEZBEDNOST" ili DONATORI. Nakon odabira članstva popunite SVA polja i kliknite PRIJAVI SE.

Donatori će imati mogućnost da samom donacijom postave prezentaciju I logo svoje organizacije I na taj način reklamiraju svoje poslovanje.

Udruženje na socijlnim mrežama

www.facebook.com je najveća društvena mreža na svetu koja broji preko 2 milijarde članova širom sveta. Facebook stranica Udruženja broji preko 1600 članova. Povežite se preko Vašeg FB naloga i postanite član. Šaljite nam komentare na fotografije I članke koje objavljujemo. Stranica je otvorena tako da I Vi možete da postavljate svoje linkove, dajete komentare na različite teme, šaljete fotografije. Potražite nas I na ostalim društvenim mrežama…budite u kontaktu sa nama!

Kako se učlaniti direktnim putem?

Ukoliko želite da se učlanite u Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu Srbije direktno, možete pozvati na broj telefona +381 (0)34 63 53 466 ili doći lično u ulicu Stojana Protića 22/2 u Kragujevacu svakog radnog dana od 8-16 časova.

Sarađujte sa nama

Ukoliko imate temu, ideju ili materijal za koji smatrate da može biti koristan u edukaciji i u unapređivanju bezbednosti i zdravlja na radu u R.Srbiji, a želite to da podelite sa drugima, materijal možete poslati na ovaj mail office@ubzrs.rs

Želeo bih da promovišem Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu Srbije!

Razmenite linkove I banere sa nama. Pošaljite zahtev na office@ubzrs.rs Čast nam je I zadovoljstvo da podržimo bilo koga ko se zalaže za poboljšanje sveopšteg stanja bezbednosti I zdravlja na radu u Srbiji.