/ AKTIVNOSTI / IOSH Balcan road show

IOSH Balcan road show

ubzrs on 21/03/2014 - 8:43 am in AKTIVNOSTI, DOGAĐAJI
5 (100%) 1 vote

IOSH i Makedonsko udruženje za bezbednost i zdravlje na radu (MOSHA) uz podršku lokalnih udruženja iz Srbije, Bugarske i Slovenije organizatori su tzv. BALKAN ROAD SHOW-a 2014 – radionice na različite teme iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

BALKAN ROAD SHOW 2014 u stvari predstavlja program stručnog osposobljavanja od strane najboljih experata koji dolaze iz IOSH-a.

Za sve koji nisu upoznati sa ovom organizaciojom, IOSH je najveća NVO organizacija za bezbednost i zdravlje na radu i kao takva jedina Međunarodna organizacija priznata od kraljice Elizabete II.

Gospodin Paul Ramsden, ekspert i predavač IOSH-a, će održati dvodnevni trening. Paul je diplomirani inženjer za bezbednost i zdravlje na radu i magistar bezbednosti i zdravlja na radu sa 20 godina iskustva u različitim oblastima bezbednosti i zdravlja na radu, a u poslednjih nekoliko godina radi na IOSH akreditovanoj sertifikaciji, obukama za bezbedan rad na visini.

Akreditovani kursevi se održavaju u različitim delovima sveta, ali zahvaljujući saradnji između IOSH-a i MOSHA prvi kurs, koji je samo jedan u nizu će biti održan u Makedoniji, Bugarskoj, Srbiji I Sloveniji.

Ovo je ujedno i prva od planiranih zajedničkih aktivnosti organizacija iz regiona za oformljenje neformalne mreže BALCanOSHnet.

 

KONTAKT OSOBE:

Makedonija: Ljupcho Kochovski – ljupco.k@mzzpr.org.mk

Bugarska: Miroslav Slavov – slavov@fcbzr.org

Srbija: David Tomovic – tomoviccom@sbb.rs

Slovenija: Milan Zegarac – milan.zegarac@mrak.si

 

0 POST COMMENT
Rate this article
5 (100%) 1 vote

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *