/ GLAVNA TEMA / No Time to Lose

No Time to Lose

Andrijana Tomic on 16/08/2018 - 8:22 am in GLAVNA TEMA
Rate this post

 

Vodeće organizacije koje su se obavezale na sprečavanje kancera na radu prezentovale su strategije za upravljanje kancerogenim izlaganjima na IOSH-ovom događaju 21. juna u  Londonu. Udruženje za bezbednost i zdravlje na radu Srbije kao partner kampanje ima posebno zadovoljstvo da učestvuje u deljenju  informacija vezano za izloženost kanceru na radu i da putem praktičnih resursa informiše poslodavce o najboljim praksama  vezano za  izloženost kanceru na radu.

IOSH je pokrenuo kampanju No Time to Lose u novembru 2014. godine kako bi podigla svest o kanceru na radu i pomoglo preduzećima da preduzmu akciju pružanjem besplatnih praktičnih resursa.

Shellei Frost, izvršna direktorka IOSH-a, izjavila je:

“NTTL 200 događaj je biop događaj slavlja  i zahvaljujući svim našim 200 organizacijama i potpisnicima kampanje koji nas zaista prate uz naše putovanje”.

“Definitivno su imali odlično veče sa svojim iskustvima  kako su stvarno pomogli da utiču i unaprede zdravlje na radnom mestu kroz svoju radnu snagu i kroz svoje lance snabdevanja”.

“Takođe, važno je da se stvarno usredsredimo na dobijanje sledećih 200 organizacija, kako bismo delili naše komunikacijske informacije i angažovali profesionalce komunikacije da nam pomognu u širenju informacija u svojim mrežama.”

Istraživanja ukazuju  da je kancer uzrokovan radom odneo najmanje 666.000 života godišnje u svetu – jedna smrt svakih 47 sekundi. Samo u Britaniji procenjuje se da oko 8.000 ljudi godišnje umire od ove užasne bolesti.

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *