/ HRONIKA / Zemun: Vodovodne cevi ubile radnika

Zemun: Vodovodne cevi ubile radnika

ubzrs on 18/08/2017 - 10:09 am in HRONIKA
Rate this post

Muškarac star oko 50 godina nastradao je danas u 8.30 u Zemunu, kada su na njega pale četiri cevi duge 12 metara i teške nekoliko stotina kilograma. Nesreća se dogodila u blizini okretnice linije 17.

Muškarac star oko 50 godina nastradao je danas u 8.30 u Zemunu, kada su na njega pale četiri cevi duge 12 metara i teške nekoliko stotina kilograma. Nesreća se dogodila u neposrednoj blizini okretnice na autobuskoj liniji 17, iz smera Ulice cara Dušana ka Banatskoj.

Preminuli radnik bio je navodno vozač šlepera iz zrenjaninske firme, koju je angažovao izvođač radova “Konvar” iz Pinosave. Radovi na izgradnji distributivne toplovodne mreže duž Banatske ulice počeli su pre nekoliko nedelja, a investitor su “Beogradske elektrane”. Muškarac je prevozio izolovane cevi za vodovod, a, kako nezvanično saznajemo, nastradao je pošto je otvorio bočnu stranu kamiona i otkačio sajlu kojom su cevi bile privezane. Tada su one ispale iz šlepera, budući da nisu bile propisno fiksirane, i sručile su se na nesrećnog čoveka, koji je na mestu ostao mrtav.

– Nisam videla šta se desilo, ali me je jutros iznenadila užasna buka, stravičan tresak – priča stanarka obližnje zgrade. – Kasnije sam saznala da je čovek poginuo.

Kako su potvrdili iz Hitne pomoći, radniku zrenjaninske firme nije bilo pomoći, pa su lekari koji su izašli na teren mogli samo da konstatuju smrt.

 

Izvor: Novosti Online

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Your email address will not be published. Required fields are marked *